Resultaten voor overkappingen

overkappingen
Terrasoverkappingen in Oosterhout, Made, Breda, Tilburg, Dongen, Dordrecht en omgeving Terras optimaal.
Ook dat is mogelijk, neem vrijblijvend contact met ons op! Wij plaatsen overkappingen in heel Brabant en omliggende provincies. Op afspraak snel gebouwd. Wij beschikken over de kennis en materialen om uw overkapping snel en vakkundig te plaatsen. Zowel overkappingen van aluminium als overkappingen van hout worden met garantie geplaatst.
overkappingen - Een metalen of houten tuinhuis?
Een tuinhuis kan ook andere doeleinden hebben. Een tuinhuis kan bijvoorbeeld een prima oplossing zijn als een speelhuisje, berging, schuur, fietsenhok of een gastenverblijf. Kijk ook eens bij onze accessoires voor bijvoorbeeld tuinhuis funderingen, tuinhuisverlichting, tuinhuis hangsloten of tuinhuisrekjes voor jouw houten of metalen tuinhuis.
Priëlen en overkappingen.
Priëlen en overkappingen. Elke zonnige dag heeft wat extras onder het dak van een prieel of open overkapping. Uw kinderen kunnen overdag hieronder veilig spelen want het zonlicht UV-straling krijgt geen kans en zelf kunt u met familie of vrienden genieten tot in de late uurtjes De houten overkapping biedt beschutting tegen een beetje wind en/of regen.
Tuinhuis
Overkapping kopen? Overkappingen voor jouw huis Praxis.
Online alle overkappingen bekijken en jouw overkapping online kopen. Wist je dat je bij Praxis alle producten ook gewoon online kunt bekijken? We hebben online ook alle grote spullen voor je, waarvoor geen plaats is in onze winkels. Overkappingen zijn daar een goed voorbeeld van.
terrasoverkapping
De overkapping die bij jou past!
Overkappingen in vele maten en smaken! Geen tuin is hetzelfde, dat weten wij als specialist in overkappingen als geen ander! Onze overkappingen zijn dan ook in goede standaard maten verkrijgbaar. Zo is de minimale breedte 4 meter en zijn er overkappingen tot wel 12 meter of zelfs langer!
Tuinhuis
Overkappingen Nieuwenhuis Buitenleven.
Vrijstaande overkapping of overkapping aan huis of tuinhuis. Tuinoverkapping, carport, prieel of houten veranda. U vindt bij ons zowel houten overkappingen als overkapping met doorzichtig dak van glas of polycarbonaat. Doe inspiratie op in onze showroom. van 2500 m2 en showtuin van 2000 m2.
terrasoverkapping
Goedkope overkapping? Goedkoopste van NL en BE! Tuinmaximaal.
Daarnaast zijn al onze overkappingen, verandas en carports voorzien van een CE keurmerk, dit houdt in dat deze voldoen aan alle Europese bouwnormen. Tuinmaximaal heeft tevens de laagste prijsgarantie in Europa voor alle overkappingen. U vindt het nergens voordeliger! U kunt vrijblijvend contact opnemen over de mogelijkheden voor een overkapping.
tuinhout
Product vergelijk-lijst Blokhutvillage Blokhutvillage.
Maar wat u misschien niet weet is dat u een houten overkapping of prieel ook heel eenvoudig kant en klaar online kunt aanschaffen en zelf in elkaar kunt zetten. Wij bieden online diverse houten overkappingen aan en via onze website kunt u op de afbeeldingen zien hoe bijvoorbeeld een eindproduct van een houten overkapping eruit gaat zien.
terrasoverkapping
Overkappingen van hout bouwpakket Terrasoverkappingen kopen.
Sinds 1980 een vertrouwd adres. Overkappingen met plat dak Bekijken Overkappingen met puntdak Bekijken Aanbouw veranda Bekijken Kapschuren Bekijken Houten Prieel Bekijken Overkappingen aluminium Bekijken Overkappingen per afmeting Bekijken Eiken balken, palen en planken Bekijken Schaduwdoek Bekijken. Meest bekeken in Overkappingen.
Tuinhuis
Vind overkapping in Overige Tuin en Terras op Marktplaats.nl.
Gebogen serres verandas aanbouw zwembad overkappingen. Transparantbouw staat ook met een prachtige saphir terrasoverkapping zie laatste foto, ook geschikt voor spa, jacuzzi, zwembad of hottube op de" hiltho 2014" van 3 t/m 8 oktober in horst aan de maas in limburg, nederlands grootste paviljoenbeurs van nederland met meer dan 400 standhouders en. Overkappingen lariks en douglas.
Tuinhuis
Overkappingen van Solyscreen Veldhoven.
Veranda / Serre. Overkappingen van Solyscreen Veldhoven. Solyscreen biedt overkappingen voor diverse toepassingen zoals terasoverkappingen, veranda en serre zonwering, verandadaken en lamellendaken. Een terrasoverkapping is een zonwering met grote uitval bestaande uit een vaste buizenconstructie waarover een doek kan worden afgewikkeld.
Tuinhuis

Contacteer ons