Resultaten voor moderne tuin met overkapping

moderne tuin met overkapping
Moderne overkapping. Overkapping van Biossun gebaseerd op een bioklimatologische architectuur.
Le diagnostic de votre projet de pergola Le diagnostic de votre projet de pergola Aluminium Terrasoverkapping Aluminium terrasoverkappingen Lamellenoverkapping Lamellenoverkappingen Pergola overkapping Overkapping terras Overkapping voor uw terras Luxe overkapping Luxe overkapping Design terrasoverkapping Design overkapping Moderne terrasoverkapping Moderne overkapping Moderne overkapping Overkapping op maat Lamellen terrasoverkapping Terrasoverkapping op maat Lamellen overkapping Terrasoverkapping vrijstaand Vrijstaande terrasoverkapping Vrijstaande overkapping Vrijstaand zonwering Terrasoverkappingen aluminium Terras overkappingen. Each outside has its pergola! Often associated with the vast terraces of the South of France and unusual villas, the. The expectations of hotel and restaurant operators have changed. They seek to create. Experience feedback: A summer. Nadine lives in a beautiful setting nestled in the heart of the Alps. A superb contemporary. Onze bioklimatische pergolas. De geest van Biossun. Uw bioklimatische pergola. Uw terras in 4 stappen. Hospitality by Biossun. Onze experts denken met u mee. Trends van het moment. Me inschrijven voor de Biossun-nieuwsbrief. Bedankt, uw registratie is in aanmerking genomen. De bioklimatische pergola's' en terrassen van Biossun: voor een nieuwe leefruimte het hele jaar lang, een vernieuwing van mijn tuin of de inrichting van een terras.
overkapping
Ideeën voor de tuin Bekijk 25 geweldige tuin ideeën incl gratis pdf.
In een moderne groene tuin in Enschede hebben we een pergola geïntegreerd met een bijgebouw. De pergola laten we deels begroeien met klimplanten en aan de middelste ligger hebben we een schommel bevestigd voor de kinderen. Met behulp van een hele eenvoudige constructie heb je zo een prachtige schommel in de tuin, zonder dat het extra ruimte kost en zonder dat het afbreuk doet aan het ontwerp van de tuin.
tuinen
Inspiratie voor een overkapping in uw tuin De Groot Hoveniers.
U zult zien: met een overkapping bent u nóg langer buiten, niet alleen tot diep in de avond, maar ook buiten seizoen. Zo geniet u nóg intenser van uw tuin en de buitenlucht. Of het nu gaat om een landelijke Franse of een strakke moderne, we kunnen uit de voeten met elke stijl.
Communicatieadviesbureau
Moderne tuin met vrijstaande overkapping Teo van Horssen.
Moderne tuin in Alblasserdam. Keramiek en composiet. Blikvanger in deze tuin is de compacte vrijstaande overkapping. De opdrachtgever wilde graag een beschutte plek in de tuin om samen te kunnen zitten maar het moest niet te veel licht wegnemen. Daarom is er gekozen om de constructie wit te maken met grijze shutters die naar wens open of dicht gezet kunnen worden.
Ideeën en inspiratie voor je tuin walhalla.com.
Sfeervolle achtertuin met vijver. Moderne tuin met waterelement en ov. Moderne tuin met waterelement en ov. Moderne tuin met waterelement en overkapping. Modern klassieke tuin Capelle a/d IJssel. Modern klassieke tuin Capelle a/d IJssel. Modern klassieke tuin Capelle a/d I.
Tuinvoorbeelden Visser Tuinen.
Modern met vloeiende lijnen. Ontwerp van een moderne tuin met vloeiende lijnen Deze tuin in Leimuiden is gekenmer. Bekijk dit project. Strakke tuin met vrijstaande overkapping. Ontwerp strakke tuin met vrijstaande overkapping De royale overkapping vormt een hee. Bekijk dit project.
Moderne strakke tuin met Hillhout overkapping Van Breukelen groen.
Home / Alles, Kindvriendelijk, Modern strak, Romantisch / Moderne strakke tuin met Hillhout overkapping. Moderne strakke tuin met Hillhout overkapping / schuurtje gerealiseerd in Harmelen. De volgende materialen zijn in deze tuin verwerkt.: Topcolor tegels 6060 en 3060 cm in de kleur Pearl grey.
Voorbeeldtuinen vijver en overkapping Van Ginkel tuinen.
Tuin met vijver en overkapping De Bilt. In 2009 hebben we het achter gedeelte van deze tuin aangepakt. De plaats van de bestaande vijver is in het ontwerp geïntegreerd. Juli 2013 hebben we een sfeervolle overkapping van eikenhout met een loungebank ontworpen en gemaakt.
De Moderne Tuin Eigentijds Ontwerp.
Die plek in de tuin waar alles en iedereen samenkomt voor een ontbijtje in de open lucht, een middagje zonnen of een tuinfeest s avonds met vrienden. Stam Hoveniers laat hier zien hoe het terras bijna het hele jaar door deze functie kan uitoefenen: met een overkapping met verlichting, comfortabel buitenmeubilair en zelfs een open haard. Dicht genoeg bij het zwembad voor het gemak, maar tegelijk ook een onderdeel van het huis, vormt dit overdekte terras de perfecte plaats om hele dagen in door te brengen ongeacht het weer. Met een lichte landelijke sfeer, gecombineerd met duidelijke moderne invloeden, zijn al deze elementen in de tuin geïntegreerd tot een prachtig idyllisch geheel met alle luxe van een echte wellnesstuin.
Fotoalbum Garden Design referenties, voorbeeld tuinen, tuinen, tuin voorbeelden, moderne tuinen, schuttingen, waterornamenten, klassieke tuinen, rotstuinen, dakterras, tuin idee, galerij, bestrating v
Strakke tuin Castricum. 20 december 2015. Strak tuinontwerp Uitgeest. Strak tuinontwerp Uitgeest. 20 december 2015. Stadtuin met gebakken klinkers. Stadtuin met gebakken klinkers. 20 december 2015. Rolstoel vriendelijke achtertuin. Rolstoel vriendelijke achtertuin. 20 december 2015. Renovatie van delen achtertuin Beverwijk. Renovatie van delen achtertuin Beverwijk. 20 december 2015. Renovatie oprit en achtertuin met deel van aanwezige materialen. Renovatie oprit en achtertuin met deel van aanwezige materialen. 20 december 2015. Renovatie entree Sportfonsenbad Beverwijk. Renovatie entree Sportfonsenbad Beverwijk. 20 december 2015. Patiotuin in Heemskerk. Patiotuin in Heemskerk. 20 december 2015. Oprit met gebakken 10 duimers en beukhaag. Oprit met gebakken 10 duimers en beukhaag. 20 december 2015. Natuurlijke overkapping van kastanjehout en Douglashout.
43 strakke tuin ideeën Ik woon fijn.
Ook kiezels kunnen een prachtige uitstraling aan je tuin geven. Deze grote kiezels passen bijvoorbeeld goed bij de moderne decoraties en planten. Voor dit terras is gekozen voor gewone stenen, die afgewerkt zijn met lange houten randen voor een modern effect. Vooral de overkapping is bijzonder: een echt design-stuk!
Voorbeeldtuinen, modeltuin, tuinvoorbeelden, tuinfoto.
Moderne tuin met 2 grote spiegelvijvers en diverse kunst in de tuin. Achtertuin met hottub, overkapping en buitendouche en in de voortuin staan 2 mooie oude peren met diverse andere beplanting. Een tuin in Barendrecht met een overkapping, een verzonken trampoline, dakmoerbeien en veel siergrassen.

Contacteer ons