Meer resultaten voor moderne tuin met overkapping

moderne tuin met overkapping
Moderne tuinarchitectuur als basis van een strakke tuin Stoop Tuinen.
Moderne tuinarchitectuur in luxe tuin. Het verlengstuk van uw interieur moderne tuinen. Exclusief vormgegeven en leefbaar. Strakke vormen leiden tot een moderne tuin. Functionele tuinontwerpen met fraaie accenten. Strakke tuin weelderige beplanting.
hoek overkapping tuin
Moderne tuin met luxe veranda Stoop Tuinen.
Een ruimtelijke moderne familietuin. Een rustige strakke basis met grote wolken verzachtende beplanting. Functionele tuinarchitectuur de vorm volgt de functie. Moderne tuin met groot zwembad. Een groot zwembad is hier ook wel nodig het gezin bestaat naast de ouders uit zes kinderen. Het zwembad ligt prachtig ingebed in het groen. Zwembaden leg ik zodanig in de tuin dat ze goed bereikbaar maar vanuit het huis niet zichtbaar zijn. In Nederland is een zwembad een lelijk element.
tuinhuis met overkapping aanbieding
Moderne tuin met vrijstaande overkapping Teo van Horssen.
Blikvanger in deze tuin is de compacte vrijstaande overkapping. De opdrachtgever wilde graag een beschutte plek in de tuin om samen te kunnen zitten maar het moest niet te veel licht wegnemen. Daarom is er gekozen om de constructie wit te maken met grijze shutters die naar wens open of dicht gezet kunnen worden.
straalmachines
Meer dan 1000 idee├źn over Modern Tuinontwerp op Pinterest Londen tuin Moderne tuinen en Tuinontwerp. Pin. Pin. pin. Pin. pin. heart. Pin. pin. heart. Pin. pin. heart. Pin. pin. heart. Pin. pin. Pin. Pin. pin. Pin. pin. heart.
Van Veen Tuinontwerpen tuinontwerp hovenier tuinaanleg. Bewaren Meer informatie op femalescorner.com. Leilindes in verhoogde strakke border met hortensia's annebelle in moderne strakke tuin. Bewaren Meer informatie op rodenburgtuinen.nl. The grass looks very healthy and the garage with the white wall are very nice. Combined with the small trees it gives the garden a restful appearance. Bewaren Meer informatie op houtmeyers.be.
lampje
Voorbeeldtuinen modeltuin tuinvoorbeelden tuinfoto.
Neem dan vandaag nog contact met ons op! Moderne tuin met 2 grote spiegelvijvers en diverse kunst in de tuin. Achtertuin met hottub overkapping en buitendouche en in de voortuin staan 2 mooie oude peren met diverse andere beplanting. Een tuin in Barendrecht met een overkapping een verzonken trampoline dakmoerbeien en veel siergrassen. Een leuke landelijk gelegen tuin met overkapping tablazz vlonders gazon en witte plantenbakken.
Fotoalbum Garden Design referenties voorbeeld tuinen tuinen tuin voorbeelden moderne tuinen schuttingen waterornamenten klassieke tuinen rotstuinen dakterras tuin idee galerij bestrating voorbeelden Heemskerk Uitgeest Castricum Akersloot Limmen Beverwijk A
Tuinvoorbeelden bekijken? Bezoek onze referentiepaginas en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen klassieke tuinen dakterrassen bestrating beplanting rotstuinen en romantische tuinen.
Tuinaanleg Groningen Moderne tuin met Terrasoverkapping.
Wat je onder de grond stopt minstens zo belangrijk is dan wat je daadwerkelijk ziet. Moderne tuin met Terrasoverkapping in Groningen. Deze tuin in Groningen is opgezet met een ruim terras en een houten Reinhout overkapping van lariks / douglashout. De schutting hebben we ook van larikshout gemaakt. Bomen planten en het gazon geven de tuin een ruimtelijke sfeer en hebben ervoor gezorgd dat het echt een tuin is geworden. Vanuit huis gezien de belangrijkste zichtlijn hebben we bijzondere bomen uitgelicht met IN-lite tuinverlichting grondspots. Op deze manier is er het hele jaar 24/7 sfeer te beleven in deze tuin.
Tuinvoorbeelden Vissertuinen.
Ontwerp strakke landelijke tuin De landelijke omgeving van Roelofarendsveen heeft zij. Modern met vloeiende lijnen. Ontwerp van een moderne tuin met vloeiende lijnen Deze tuin in Leimuiden is gekenmerk. Strakke tuin met vrijstaande overkapping. Ontwerp strakke tuin met vrijstaande overkapping De royale overkapping vormt een heer. Ontwerp van een praktische leeftuin Ontspanning staat centraal in het ontwerp van dez. Strak en toch rond. Ontwerp strak en toch rond geheel Dankzij het zachte weer in de winter van 2014 hebbe.

Contacteer ons