Op zoek naar flexibele overkapping tuin?

flexibele overkapping tuin
overkapping in de tuin - Er is werk in de tuin te doen!
De afspraken die wij met u maken, worden nauwgezet nagekomen. Vanzelfsprekend tegen een vaste prijsafspraak. Tevens kunt u van ons een deskundig advies en creatief tuinontwerp verwachten. Lees meer over onze werkwijze. Moderne relax / wellness tuin. Er is werk in de tuin te doen!
Terrasoverkapping van Ambiance. De Grootste in Zonwering. Ambiance Zonwering.
Ook de flexibele overkappingen zijn uit te voeren met glazen wanden, windvaste screens en weggewerkte verlichting. Textieldak Pergola met glazen wand. Een Textieldak bestaat uit een stevige alumium constructie met daarop een zonweringsdoek. Dit systeem is zeer stevig en kan prima tegen een buitje. Helemaal wanneer je kies voor 100% waterdicht zonweringsdoek met de uitstraling van textiel. PVC-vouwdak aan huis. PVC-vouwdak, half geopend. Ambiance Soft Top Vouwdak. Het vouwdak bestaat uit een 100% waterdicht doek van hoogwaardig PVC. Ingevouwen geeft het doek het optimale buitengevoel en laat het maximaal zonlicht door in je woning. Met één druk op de knop verander je het dak tot een strak, waterdicht doek. Lamellendak met glazen schuifwanden. Lamellendak met LED-verlichting. Ambiance Hard Top Lamellendak. Het lamellendak bestaat uit aluminium lamellen die op elke gewenste stand gezet kunnen worden. Zo bepaal je zelf hoeveel zonlicht je toelaat op het terras. In gesloten toestand is het lamellendak volledig waterdicht. Het lamellendak is zowel aan huis als vrijstaand te plaatsen. Ook het toevoegen van glas, verlichting, verwarming en screens behoort tot te mogelijkheden. Vrijstaande overkapping in de tuin. meer
veranda
Overkapping terras doek Koop je bij Zonz Sunsails!
Een overkapping terras doek perfect op maat. De schaduw doek overkapping voor je terras kan volledig op maat worden gemaakt. Het is een perfect alternatief voor een parasol, waar mensen zich vaak aan ergeren, omdat deze steeds opgezet en verplaatst moeten worden.
koelkast
Solero Shuttercube overkapping met verstelbaar dak.
De Shuttercube is de meest flexibele overkapping op de markt. Standaard wordt het frame geleverd in wit of antraciet. Wilt u een andere kleur? Tegen een geringe meerprijs wordt de overkapping voor u op maat gemaakt in een RAL-kleur naar keuze.
Zonwering
Patio ZOS Zonwering.
De luxe van een extra buitenruimte dankzij een PATiO U hebt een tuin of terras? Met een PATiO-overkapping van Harol maakt u er een gezellige ruimte van, mooi beschut tegen zon en regen, en s avonds verlicht én verwarmd. Geschikt voor kleine en grote oppervlaktes van 5 tot 13 meter. Extra accessoires voor nog meer comfort: afdakjes met golfplaten, gootkits, afdekkappen, vouwgordijnen of vaste doeken voor afsluitingen rondom. Eenvoudige elektrische bediening. Extra verwarming en verlichting mogelijk. 11 verschillende mogelijkheden.: Niet vrijstaande PATiOs. PATiO ALU: strak en modern dankzij pergolastructuur in aluminium en inox, met ingebouwd vouwdak. PATiO WOOD: warm en natuurlijk combineert dit model de moderne technieken met de unieke uitstraling van hout. Standaard uitgevoerd in gelamineerde Noorse den, met maximale bescherming tegen zon, regen en wind. PATiO WOODPLUS: de look van hout gecombineerd met de voordelen van aluminium voor modern comfort met een natuurlijke uitstraling. PATiO STIL: mooi strak design, met geïntegreerd gootprofiel en regenafvoer via de voetpalen. Ontworpen om zo open mogelijk te plaatsen. Ideaal voor een strakke structuur. PATiO TECNIC: ideaal vouwdaksysteem voor flexibele overkapping met weinig onderhoud.
goochelaar
Houten terrasoverkappingen van Jumbo.
Uw terras is een volwaardig onderdeel van uw tuin. Sterker nog: het verbindt woonplezier met tuinplezier. Daarom stelt u hoge eisen aan het design van uw terrasoverkapping. De houten terrasoverkappingen van Jumbo zullen u dan ook bijzonder aanspreken. De overkappingen zijn een exclusief design van Jumbo. De sfeer van het ongecompliceerde landleven en modern comfort gaan hier hand in hand. U kunt kiezen voor een houten overkapping met doek óf met glas. Het flexibele dak.
Aluminium overkapping met doek: uitschuifbare terrasoverkapping.
Het geavanceerde systeem gecombineerd met elegant Italiaans design zorgt voor een royale uitbreiding van uw woonruimte. Bijna ongeacht de weersomstandigheden kunt u buiten genieten van uw tuin! Vraag nu een offerte aan Contact. Het flexibele systeem van de aluminium terrasoverkappingen heeft standaard een waterdicht pvc-doek.
Terrasoverkapping Bastasol Zonwering Outdoor Living.
Trakteer u zelf op een terrasoverkapping en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin! Er zijn diverse redenen om een terrasoverkapping aan te schaffen. Teveel licht in huis, teveel warmte door rechtstreeks instralend zonlicht of gewoon omdat u het prettig vindt buiten op een beschutte plaats te zitten.
Rolsysteem voor overkapping Verandagordijnen.nl.
Rolsysteem voor overkapping. Rolsysteem voor overkapping wordt gebruikt als terrasoverkapping en als flexibele terraswand, en Verandagordijnen.nl biedt diverse mogelijkheden voor deze flexibele overkapping van uw terras of veranda. Met een rolsysteem voor overkapping zit u beschut in uw veranda tegen wind en regen en bij warm weer rolt u het verandazeil eenvoudig omhoog. Met een overkapping kunt u de veranda dichtmaken aan en daardoor veel langer buiten zitten; een uitstekend alternatief voor een vaste wand zoals bijvoorbeeld een glazen schuifpui. Voor het rolsysteem voor overkapping heeft Verandagordijnen.nl meerdere mogelijkheden.: Bescherming tegen zon, warmte, regen en wind. Een terrasoverkapping is een betaalbare wijze voor het creëren van extra woongenot. Met behulp van een overkapping kunt u nog meer van uw tuin of terras genieten.
BVR Zonwering Overkapping lamellen dak.
Overkapping textiel dak. Overkapping glazen dak. Overkapping lamellen dak. Overkapping textiel dak. Overkapping lamellen dak. Overkapping lamellen dak. Overkapping lamellen dak. Overkapping lamellen dak. Overkapping lamellen dak. Overkapping lamellen dak. Overkapping lamellen dak. RENSON OVERKAPPING LAMELLEN DAK. Flexibele terrasoverkapping van Renson.
Schuifbare terrasoverkapping Buitentrend.
Vraag nu een offerte aan Contact. De flexibele terrasoverkapping. Bij een terrasoverkapping denken veel mensen aan een constructie met een glazen dak of zelfs een complete serre. Toch wil bijna iedereen even flexibel zijn als met een zonnescherm. U wilt een overkapping die u gemakkelijk kunt openen en sluiten. En dat is precies het voordeel van de terrasoverkapping van Buitentrend. Terrasoverkapping in hout. Uitschuifbare terrasoverkapping met landelijke uitstraling. U wilt graag genieten van outdoor living. Dat wil zeggen: van het buitenleven dichtbij huis. Een zonwering biedt voor u te weinig mogelijkheden, terwijl een vaste terrasoverkapping niet flexibel is. De terrasoverkapping van Buitentrend sluit daarom helemaal aan bij uw wensen. Een vaste constructie met een flexibel zonnescherm als weerbestendig afdak. U hebt eigenlijk nog maar één wens: een terrasoverkapping met een stoere, landelijke uitstraling. Kies daarom voor de terrasoverkapping in hout van Buitentrend. Robuuste houten staanders en liggers. De terrasoverkapping in hout dwingt respect af door zn robuuste houten staanders en liggers. De mooie houttekening geven de constructie een natuurlijke en landelijke uitstraling. Dat past bij elk huis en in elke tuin waarin sfeer en warmte welkom zijn!
Tuinkamer voor het ultieme buitengevoel.
Openheid en beschutting in één met een Solarlux tuinkamer. Is uw tuin dé plek waar u tot rust komt? Dan droomt u vast van de kans om daar het hele jaar door van te genieten. Zodat u al vroeg in het voorjaar in uw smaakvolle tuinkamer kunt ontbijten. Of heerlijk beschut genieten van het laatste najaarszonnetje. Een terrasoverkapping kunt u uitbouwen tot een volwaardige tuinkamer met glazen wanden, die u eenvoudig kunt openen en sluiten. Wilt u alleen een standaard terrasoverkapping? Kies voor dan de nieuwe ANOVA! Van terrasoverkapping tot tuinkamer. Maximale flexibiliteit voor uw buitenbeleving. Ontdek de mogelijkheden om van een terrasoverkapping in een handomdraai een volledige tuinkamer te maken. Met onze flexibele, transparante schuifpuien en vouwwanden zet u de zijkanten eenvoudig dicht, zodat wind en regen geen spelbreker meer zijn.
Terrasoverkappingen voor elke tuin een oplossing.
Om te voorkomen dat u achteraf spijt krijgt van de tuinoverkapping waarvoor u heeft gekozen, is het belangrijk om samen met u stil te staan bij een aantal aandachtspunten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van de overkapping in uw tuin. Met hoeveel personen wilt u minimaal onder de terrasoverkapping kunnen zitten? Een ander belangrijke overweging is het wel of niet aanbrengen van zijwanden en, indien u voor zijwanden kiest, van welke materiaalsoort deze dienen te zijn. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u de wanden open en dicht wilt kunnen schuiven wanneer u dat wenst. Ook daarvoor hebben we oplossingen: flexibele wanden die open of dicht kunnen worden geschoven.

Contacteer ons