Zoeken naar flexibele overkapping tuin

flexibele overkapping tuin
Verandazeilen Nettenverkoop B.V.
Verandazeilen worden gebruikt als terrasoverkapping of flexibele terraswand en Nettenverkoop biedt diverse mogelijkheden voor deze flexibele afscherming van uw terras of veranda. Met een verandazeil zit u beschut in uw veranda tegen wind en regen en bij warm weer rolt u het verandazeil eenvoudig omhoog. Met een raamzeil kunt u de veranda dichtmaken aan de zijkanten en daardoor veel langer buiten zitten; een uitstekend alternatief voor een vaste wand zoals een glazen schuifpui. Voor de verandazeilen heeft Van den Eijnde Nettenverkoop meerdere mogelijkheden.: Winddoek met raamfolie. PVC waterdichte zeilen met raamfolie. Winddoek / Schaduwdoek. Met een winddoek en schaduwdoek voor tuin terras is uw veranda beschut tegen wind en regen. Hierbij is een oprolsysteem of op railsysteem tevens mogelijk. Meer over een schaduwdoek online kopen. Winddoek met Raamfolie. Nettenverkoop heeft winddoek en raamfolie met caravanrail, met zeilogen of met een combinatie hiervan. Onze specialiteit is het exact op maat maken van het winddoek en raamfolie zodat het netjes past in uw veranda of overkapping.
overkapping
Solero Shuttercube overkapping met verstelbaar dak.
De Shuttercube is de meest flexibele overkapping op de markt. Standaard wordt het frame geleverd in wit of antraciet. Wilt u een andere kleur? Tegen een geringe meerprijs wordt de overkapping voor u op maat gemaakt in een RAL-kleur naar keuze.
vriezer
Terrasoverkapping aluminium met PVC uitvouwbaar doek WEINOR PERGOTEX 2 Veldman Zonwering.
Weinor Pergotex 2 met vouwdak. Met de flexibele Terrasoverkapping aluminium met PVC uitvouwbaar doek WEINOR PERGOTEX 2 van Weinor wordt u beschermd tegen zon, wind en regen! Het cabrio-vouwsysteem van de Pergotex II is regendicht en blijft stabiel in de wind.
straalmachines
Schuifbare terrasoverkappingen van Buitentrend!
De flexibele terrasoverkapping. Bij een terrasoverkapping denken veel mensen aan een constructie met een glazen dak of zelfs een complete serre. Toch wil bijna iedereen even flexibel zijn als met een zonnescherm. U wilt een overkapping die u gemakkelijk kunt openen en sluiten.
led tl
Veldman Uitvouwbare Terrasoverkapping Veldman Zonwering.
Het is een stijlvol systeem, dat bestaat uit een stevige aluminium palenconstructie en een flexibel dak van P.V.C doek, met of zonder baleinen. Bij uitstek geschikt om op een stijlvolle manier schaduw te creëren boven een tuin, balkon of terras.
lichtstraat
Terrasoverkapping van Ambiance. De Grootste in Zonwering. Ambiance Zonwering.
Ook de flexibele overkappingen zijn uit te voeren met glazen wanden, windvaste screens en weggewerkte verlichting. Textieldak Pergola met glazen wand. Een Textieldak bestaat uit een stevige alumium constructie met daarop een zonweringsdoek. Dit systeem is zeer stevig en kan prima tegen een buitje. Helemaal wanneer je kies voor 100% waterdicht zonweringsdoek met de uitstraling van textiel. PVC-vouwdak aan huis. PVC-vouwdak, half geopend. Ambiance Soft Top Vouwdak. Het vouwdak bestaat uit een 100% waterdicht doek van hoogwaardig PVC. Ingevouwen geeft het doek het optimale buitengevoel en laat het maximaal zonlicht door in je woning. Met één druk op de knop verander je het dak tot een strak, waterdicht doek. Lamellendak met glazen schuifwanden. Lamellendak met LED-verlichting. Ambiance Hard Top Lamellendak. Het lamellendak bestaat uit aluminium lamellen die op elke gewenste stand gezet kunnen worden. Zo bepaal je zelf hoeveel zonlicht je toelaat op het terras. In gesloten toestand is het lamellendak volledig waterdicht. Het lamellendak is zowel aan huis als vrijstaand te plaatsen. Ook het toevoegen van glas, verlichting, verwarming en screens behoort tot te mogelijkheden. Vrijstaande overkapping in de tuin.
Tuinkamer voor het ultieme buitengevoel.
Openheid en beschutting in één met een Solarlux tuinkamer. Is uw tuin dé plek waar u tot rust komt? Dan droomt u vast van de kans om daar het hele jaar door van te genieten. Zodat u al vroeg in het voorjaar in uw smaakvolle tuinkamer kunt ontbijten. Of heerlijk beschut genieten van het laatste najaarszonnetje. Een terrasoverkapping kunt u uitbouwen tot een volwaardige tuinkamer met glazen wanden, die u eenvoudig kunt openen en sluiten. Wilt u alleen een standaard terrasoverkapping? Kies voor dan de nieuwe ANOVA! Van terrasoverkapping tot tuinkamer. Maximale flexibiliteit voor uw buitenbeleving. Ontdek de mogelijkheden om van een terrasoverkapping in een handomdraai een volledige tuinkamer te maken. Met onze flexibele, transparante schuifpuien en vouwwanden zet u de zijkanten eenvoudig dicht, zodat wind en regen geen spelbreker meer zijn.
Flexibele terrasoverkappingen op maat Focus Kozijntechniek.
Dit betekent dat ze voldoen aan alle Europese normen. U heeft geen bouwvergunning nodig om een terrasoverkapping te plaatsen dus wacht niet langer en breng een bezoek aan onze showroom in Uden of Utrecht om uw persoonlijke mogelijkheden te bekijken.

Contacteer ons