Op zoek naar glazen overkapping tuin?

glazen overkapping tuin
Glazen terrasoverkapping.
Een glazen overkapping over uw terras mag zeker gezien worden. Dat kunt u rustig aan Ter Huurne overlaten. In onze ruim opgezette showroom in Haaksbergen kunt u op uw gemak ideeën opdoen en onze collectie bewonderen. Wanneer u uw tuin eens flink onderhanden wilt nemen, denk dan eens aan een glazen terrasoverkapping.
veranda
Terrasoverkappingen van glas: goedkope glazen overkapping.
De standaard terrasoverkapping wordt tegen de buitenmuur geplaatst en staat op houten staanders. Deze overkapping is ideaal als u voor relatief weinig geld een uitbouw in uw tuin wilt laten plaatsen. Zo kunt u de hele zomer van uw terras genieten. Hieronder ziet u een standaard glazen terrasoverkapping zoals deze in vrijwel elke achtertuin te plaatsen is.
Zonwering
Goedkope terrasoverkapping? Laagste Prijs Garantie! Tuinmaximaal.
Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur, dan is een Gumax terrasoverkapping of veranda een uitstekende keuze voor u. Tevens is het mogelijk om de overkapping uit te breiden. Door bijvoorbeeld glazen schuifdeuren rondom te plaatsen, kunt een u soort serre creëren.
sophos
Verasol Oersterke Veranda's' Tuinkamers Nu Scherpe Acties.
Doordat we onze profiline veranda uitgebreid hebben met glazen schuifwanden, genieten we nu het hele jaar door van het uitzicht. Het is echt 100% luxe genieten, sinds we gekozen hebben voor een highline veranda met glazen schuifwanden. De aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft ons echt verrast.
kweekkas
Glazen Terrasoverkapping.
Met een glazen terrasoverkapping van Zon en Scherm heeft u een luxe overkapping die gezien mag worden. Meer plezier comfort in uw tuin, op uw terras of veranda! De glazen terrasoverkappingen zijn uit te breiden met opties zoals verlichting, zonwering, glaswanden en ritzscreens.
Aluminium terrasoverkappingen met glas Jumbo Terrasoverkappingen.
Een mooi ontwerp voor de glazen schuifwand. Het handvat is vervaardigd van RVS. Nooit meer verblind. Een laagstaande zon kan voor hinderlijke lichtinval zorgen onder uw terrasoverkapping met glas. Onderzonwering is een luxe en handige manier om dit op te lossen. U hebt de keuze uit tal van kleuren en dessins. En om het helemaal af te maken, kunnen we de onderzonwering integreren in de houten constructie. Niet alleen voor overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren. Naar binnen om te slapen. Dat wordt genieten, zon aluminium terrasoverkapping. Het is de plaats waar u kunt relaxen met het hele gezin, met vrienden, buren of andere gasten. Lekker in de tuin, maar droog en al gauw warm genoeg. U zult eens zien hoe vaak u buiten zit. Buiten een dutje doen gaat uitstekend, maar we kunnen ons voorstellen dat u de nachten binnen doorbrengt. Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie! Welkom in onze showroom! Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement.
Terrasoverkappingen voor elke tuin een oplossing.
Wilt u een mooie buitenkamer creëren om langer te kunnen genieten van uw tuin en het buitenleven? En wilt u jarenlang onbezorgd plezier van uw overkapping hebben? Dan zit u goed bij ons! We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een terrasoverkapping die geheel bij uw wensen aansluit. Naar wat voor type terrasoverkapping bent u op zoek? Wij willen ervoor zorgen dat u maximaal plezier beleeft aan uw terrasoverkapping. Daarom is het belangrijk om met u stil te staan bij de vele mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor glazen overkappingen, een constructie met een doek of een aluminium terrasoverkapping met een dak van kunststof.
Zeer voordelig Verano terrasoverkapping garda glas met 5 jaar fabrieksgarantie.
Met een terrasoverkapping van Zon en Scherm optimaal genieten van uw terras en tuin. Stijlvol, voor de veeleisende klant! Dat is de terrasoverkapping type Garda. Lekker langer buiten genieten, beschut tegen weer en wind. Onder een solide constructie, waarbij maar twee staanders nodig zijn bij een breedte van575, meter. De terrasoverkapping type Garda kan worden uitgevoerd met zowel 16mm dikke policarbonaat beglazing, of gehard helder veiligheidsglas 5.5.2. Door uw overkapping uit te voeren met gehard helder veiligheidsglas, krijgt uw overkapping een luxe uitstraling en behoudt u uw lichtinval binnen.

Contacteer ons